چرا علاقه به حوزه کاری در کسب و کار اینترنتی مهم است؟

چرا علاقه به حوزه کاری در کسب و کار اینترنتی مهم است؟

علاقه داشتن به کاری که انجام می دهید یکی از عوامل موفقیت شما در کارتان است. خیلی از دوستان این جمله را اصلا قبول ندارند و معتقد اند تا زمانی که ایده خوب باشد و پول هم باشد همه چیز حل می شود. در خیال خودشان فکر می کنند چون فلان حوزه کاری پرطرفدار است و سرمایه لازم هم برای گسترش کسب و کارشان را دارند همه چیز به نفع آن هاست. اما در صورتی که اصلا اینطور نیست!

اگر می خواهید چرایش را بدانید در این مقاله قصد دارم مفصل در موردش صحبت کنم. اینکه چرا تاکید می کنم علاقه به کاری که انجام می دهید مهم است موضوع اصلی این مقاله است. فرقی نمی کند چه کسب و کارتان آنلاین باشد یا اینکه سنتی باید به کاری که انجام می دهید علاقه داشته باشید تا در آن به موفقیت برسید. با من همراه باشید تا از جنبه های مختلف این قضیه را با هم بررسی کنیم.

چرا علاقه مند بودن به کسب و کارتان مهم است؟

همانطور که گفتم فرقی نمی کند چه کاری انجام می دهید، مهم این است که آن را با اشتیاق و علاقه انجام دهید. کارمندان اداره های دولتی را دیده اید؟ آیا واقعا به کارشان علاقه دارند؟ اگر توجه کرده باشید فقط به فکر وقت گذراندن هستند تا زودتر به خانه هایشان برگردند. اصلا مهم نیست چه کار می کنند مهم این است که زمان هرچه زودتر بگذرد. البته که اکثر کارمندان به جز درصدی محدود از آن ها اصلا علاقه ای به کاری که انجام می دهند ندارند. به خاطر همین هم هیچ پیشرفتی در کارشان نمی بینید. تا به خودشان بیایند می بینند یک سری از کارهای روتین که باید در روز انجام دهند را طی 30 سال هر روز انجام داده اند.

تو خیلی از شرایط همینطوره! مثلا بسیاری از دانش آموزان به ریاضی علاقه ای ندارند و تو کلاس ریاضی اصلا حواسشان به درس نیست و در نتیجه در درس ریاضی خیلی ضعیف هستند.

در کسب و کار اینترنتی هم همینطور است. خیلی از دوستانی که کسب و کاری را به صورت آنلاین راه اندازی می کنند اصلا علاقه ای به آن ندارند و بعد از مدتی رهایش می کنند. یکی از عوامل اصلی شکست در کسب و کارهای اینترنتی علاقه نداشتن صاحب کسب و کار به حوزه کاری اش است.

به عنوان مثال شنیده است فلان کسب و کار خیلی پر سود است ولی زمانی که آن حوزه را برای فعالیت انتخاب می کند با مشکلاتی مواجه می شود که باعث می شود کارش متوقف شود. در ادامه دقیقا به شما می گویم که اگر علاقه ای به کسب و کارتان نداشته باشید چه اتفاق هایی در آینده ممکن است برای شما بیافتد.

اگر در کسب و کار اینترنتی به حوزه کاری تان علاقه نداشته باشید :

مواردی که در ادامه عنوان می کنم برای تان اتفاق خواهد افتاد که صد در صد باعث شکست شما در کسب و کار اینترنتی تان می شود.

1.پشتکار نخواهید داشت

تلاش و پشتکار در هر کاری باید باشد تا باعث شود در آن به موفقیت برسید. هر کاری که انجام می دهید فرقی نمی کند، مهم این است که در آن تلاش و پشتکار داشته باشید تا به هدف اصلی تان برسید. اگر به کسب و کارتان علاقه ای نداشته باشید امکان ندارد برای رسیدن به موفقیت در آن تلاش زیادی کنید و نسبت به آن بی تفاوت خواهید بود. همین باعث می شود هرگز موفق نشوید.

2.اطلاعات تان کم خواهد بود

اگر به کاری که انجام می دهید علاقه ای نداشته باشید مسلما علاقه ای هم به این ندارید که اطلاعات تان را در آن افزایش دهید. در صورتی که اگر به عنوان یک کارآفرین اینترنتی فعالیت می کنید باید روز به روز اطلاعات تان را افزایش دهید. همیشه به مطالعه روزانه در مورد حوزه کاریتان تاکید داشته ام و یکی از مهمترین کارهایی که در روز باید انجام دهید افزایش اطلاعات تان در کاری که انجام می دهید است. برای عقب نماندن از رقبا حتما باید به صورت روزانه اطلاعات تان را به روز نگه دارید.

3.مشکلات را نمی توانید حل کنید

مطمئن باشید در هر کسب و کاری چالش های بزرگ یا کوچکی وجود دارد که اگر علاقه ای به کسب و کارتان نداشته باشید نمی توانید از پس این چالش ها یا مشکلات احتمالی در کسب و کارتان بر آیید. مثلا اگر مشکل کوچکی در سایت تان پیش بیاید نمی توانید آن را برطرف کنید و ممکن است برای حل آن مشکل دست به دامن فرد دیگری شوید و پول زیادی را برای برطرف کردن آن بپردازید.

بارها برای خودم پیش آمده مشکلاتی که در سایتم داشته ام را خودم حل کرده ام. با اینکه نمی دانستم چه طور باید آن مشکل را حل کنم ولی به خاطر علاقه ای که به کارم داشتم ساعت ها جست و جو کردم تا راه حلی برای رفع مشکل پیداکردم.

البته موردی که عنوان کردم جزء مشکلات کوچک است. ممکن است مشکلات بزرگ تری در ادامه راه در انتظار شما باشد. همانطور که گفتم مشکلات کوچک را نهایت با پرداخت هزینه هایی می توان برطرف کرد ولی مشکلات بزرگ تری که ممکن است برای شما وجود آید را نمی توان به همین سادگی ها برطرف کرد.

مثلا خراب بودن بازار یا رکود اقتصادی همیشه وجود دارد و نیاز به داشتن صبر و حوصله است. اگر به کارتان علاقه نداشته باشید مطمئن باشید به سرعت آن را رها می کنید و به سمت کار دیگری می روید.

4.پیشرفت نمی کنید

اگر به کسب و کارتان علاقه ای نداشته باشید هیچ وقت پیشرفت نمی کنید و همیشه در حال درجا زدن هستید. رقبایتان همیشه در حال پیشرفت هستند و شما همان جایی که اول بودید می مانید. مثلا در تولید محتوا برای سایت تان حوصله ندارید یا اصلا دوست ندارید روش های جدید بازاریابی اینترنتی را در کسب و کارتان پیاده سازی کنید. به خاطر همین همیشه ذهنتان بسته است و دوست ندارید کسب و کارتان را گسترش دهید.

ممکن است همیشه فکر کنید همین موفقیت اندکی هم که دارید را از دست بدهید. پس به خاطر همین هیچ وقت پیشرفتی نخواهید کرد.

5.متوقف می شوید و …

نداشتن علاقه در کسب و کارتان در نهایت شما را متوقف خواهد کرد. بارها بر اینکه هرگز متوقف نشوید و ادامه دهید تاکید داشته ام. یکی از مهمترین عواملی که باعث موفقیت شما در کسب و کارتان خواهد شد این است که همیشه ادامه دهید و متوقف نشوید حتی اگر به درآمد نرسیده باشید.

 

پس اگر به کسب و کارتان علاقه ای نداشته باشید، پشتکار نداشته باشید، صبر نداشته باشید و از پس مشکلات بر نیایید، پیشرفت نداشته باشید و همیشه درجا بزنید نهایتا شما را متوقف خواهد کرد.

 

بعد از متوقف شدن هم با هزار بهانه مجبورید به سراغ کار دیگری بروید و مطمئن باشید اگر علاقه نداشته باشید باز هم متوقف می شوید. ممکن است بعد از گذشت چند سال از این شاخه، اون شاخه پریدن متوجه آن شوید که چه فرصت هایی را از دست داده اید و به هیچ جا نرسیده اید.

افرادی که به کسب و کارشان علاقه نداشته باشند نهایتا همین اتفاق برای شان می افتد. حتی اگر کسب و کارشان را با سرمایه زیادی شروع کرده باشند و از بابت این قضیه هیچ مشکلی نداشته باشند.

اگر تمام استارت آپ ها و کسب و کارهای موفق ایران را بررسی کنید می بینید صاحبان آن ها حتی الان که جزء ثروتمند ترین مردان ایران هستند هنوز هم با جان و دل به کارشان ادامه می دهند.

 

جمع بندی و سخن آخر

اگر به کسب و کارتان علاقه ای نداشته باشید تضمین می کنم که هرگز به موفقیت و هدف نهایی تان نخواهید رسید. شاید درآمد باشد ولی هرگز زیاد نمی شود. پیشنهاد من این است که با توجه به علایقی که دارید حوزه کاریتان را انتخاب کنید تا حاضر باشید با جان و دل در آن فعالیت کنید. امیدوارم از این مقاله هم استفاده کافی را برده باشید.